Jouw hypotheek

Besparen op je nieuwe hypotheek

Je hebt een mooi huis gezien en het laat je niet meer los. Helemaal geen gek idee om nu je eerste huis te kopen. De situatie op de huizenmarkt heeft zo zijn voordelen: de prijzen zijn een stuk lager dan een paar jaar geleden. Je vraagt je af: ‘Ik heb zoveel enge verhalen over hypotheken gehoord, is er nog wel een fatsoenlijke te krijgen?’ ‘Kan ik het huis betalen?’

Bekijk hoe ik je kan helpen besparen op je nieuwe hypotheek

Blik op jouw hypotheek

De schrik slaat je om het hart als je het woord ‘hypotheek’ hoort. Bouw ik wel voldoende vermogen op om straks mijn hypotheek af te kunnen lossen?’, ‘Een deel van mijn hypotheek is aflossingsvrij. Rijzen mijn vaste lasten straks de pan uit?’, ‘Wat gebeurt er met onze hypotheek als we uit elkaar gaan of als ik mijn baan verlies?’.

Bekijk hoe ik met een onafhankelijke blik je meer inzicht kan geven in je hypotheek

Advies bij oversluiten van jouw hypotheek

Je huidige hypotheek past niet meer bij je. Die conclusie trek je uit de antwoorden die je hebt gekregen op de vragen die in je hoofd rondspookten. Dan help ik je met het oversluiten van je hypotheek naar een vorm die wel bij je past. Zodat je niet meer hoeft te schrikken als het woord ‘hypotheek’ valt.

Bekijk hoe ik je kan adviseren bij het oversluiten van jouw hypotheek


Twitter

Volg @JeroenRU

Volg @modernadvies